LEDERVET het originele ambachtelijke natuurproduct

13,50

Siegol®  Ledervet is een wax- en vethoudend product. Het is samengesteld uit plantaardige,,  uitgezochte oliën en vetten. Het bevat ook “juchten”, het aloude kenmerk van Russisch waterdicht kwaliteitsleder. Het Siegol®  Ledervet is smeuïg en laat zich gemakkelijk aanbrengen op wandel- en werkschoeisel. De kenmerkende geur van de “juchten” roept het nostalgische beeld op van originele waterdichtheid.

Wissen
Artikelnummer: S8026 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

“Juchten”, een plantaardige olie verkregen uit de koude destillatie van berkenteer is een aloude manier om leder waterdicht te maken. Het werd vooral een gewild product nadat Rusland het op grote schaal gebruikte om zijn leder van zeer hoge kwaliteit voor 100 % waterdicht te maken. De geur van de “juchten” is nog steeds verbonden met nostalgische taferelen van stoere mensen in gure weersomstandigheden.

Het Siegol Ledervet bevat  deze “juchten”, naast een reeks plantaardige oliën en vetten. Uw kostbare leder is er door en door mee gevoed en bestand tegen alle weersomstandigheden. Het leder toont zijn volle kracht en niet te verslijten kwaliteit.

Extra informatie

Gewicht 145 g
Afmetingen 8 × 8 × 4 cm
Basismateriaal

Juchten (berkenteerolie), Natuurlijke olie, Natuurlijke pigmenten

Oplosmiddel

Geen

Gevarenklasse

geen

Kleur

kleurloos, zwart